Think
Easy.
Live
Smart.

Mogelijkheden

Slaapwel huis

Met 1 handeling laat u uw huis weten dat het tijd is voor wat deugddoende nachtrust. Dit betekent dat verlichting en muziek uitschakelen, en tegelijkertijd zet uw huis de televisie en andere apparaten uit. Daarna activeert het alarmsysteem zichzelf en de verwarming zorgt voor de perfecte temperatuur in de slaapkamer. Goeienacht!

Watersensor Air

Deze draadloze sensor detecteert waterlekken en brengt u onmiddellijk op de hoogte via uw smartphone.

LED Strip

Een LED strip in het plafond of achter een meubel is de perfecte manier om indirect licht of een specifiek accent te creëren. Makkelijk te monteren!

Slimme drukknop

De drukknop heeft een temperatuurs- en vochtigheidsmeeting aan boord. Met deze informatie kan uw slim huis onmiddellijk in elke kamer nét de juiste temperatuur regelen.

Touch Pure drukknop

Stijlvolle drukknop (wit of antraciet) met vijf drukpunten waarmee u verlichting, zonnewering en zelfs uw muzieksysteem kan bedienen.

Miniserver

De centrale plaats waar drukknoppen, verwarming, bewegingssensoren, verlichting en zoveel meer samengebracht worden.

Stelventiel

Regelt de temperatuur in iedere kamer snel en slim. Nooit meer te warm of te koud, én u kan besparen op verwarmingskosten.

Bewegingsmelder

Detecteert de aanwezigheid van personen en laat toe alarm, muziek, verwarming, verlichting, ... te automatiseren.

Touch Nightlight

Een nachtlampje, wekker en Loxone bedieningselement gecombineerd in één stijlvol design.

Rookmelder air

Draadloze rookmelder met luid akoestisch alarm. Werkt onafhankelijk maar kan ook geïntegreerd worden in het Loxone-systeem zodat de mobiele app u direct op de hoogte brengt!

Opvolgen energieverbruik

Alle nutsvoorzieningen worden geïntegreerd in het Loxone-systeem, op die manier worden elektriciteits-, gas- en waterverbruik continu opgevolgd. U ziet in een oogopslag wat wanneer verbruikt werd en op welke manier uw woning nog energie-efficiënter kan worden. Zelfs productiegegevens van zonnepanelen worden binnengelezen. Uw gegevens blijven binnen de vier muren van uw huis en worden dus niet over het internet verzonden, privacy gegarandeerd.

Verlichting en verwarming in badkamer

De verwarming in de badkamer wordt gestuurd op vooraf bepaalde tijdstippen, op die manier geniet u van een optimale temperatuur wanneer het écht nodig is. De verlichting en verwarming zijn daarenboven gekoppeld aan een bewegingssensor die zorgt voor een aangename sfeer wanneer u binnenkomt.