Think
Easy.
Live
Smart.

domotica bij nieuwbouw

Nieuwbouw

domotica in bestaande woning

Bestaande woning

domotica bij renovatie

Renovatie

domotica doe het zelf

Zelfbouw

Pakket Nieuwbouw

Bouw met oog op de toekomst. Met het nieuwbouwpakket ga je voor een totaalaanpak van bij het begin. Hét perfecte uitgangspunt voor het Loxone Tree systeem. Bliksemsnel en ongezien stabiel met 80% minder kabels dan een klassiek domotica systeem. Dit briljante netwerk van smart home producten past als een puzzel in je nieuwbouwwoning.

Pakket Bestaande woning

Met minieme ingrepen naar een smart home. Geen kabels, geen stof. Een geknipt pakket voor wie breekwerk liever achterwege laat. Met het draadloze Loxone Air systeem kies je voor 100% beveiligde draadloze communicatie tussen al je smart home producten. Met ijzersterke encyptie die altijd up to date is. 

Pakket Renovatie

Renoveren en evolueren in één beweging. Staan er verbouwingen op de agenda? Dan liggen heel wat opties open. Want waar toch stof moet gemaakt worden, bouw je meteen je smart home producten naadloos in. Het krachtige Loxone Tree systeem of liever de draadloze technologie van Loxone Air? Aan jou de keuze. We leggen samen de puzzel. En integreren alles synchroon met jouw renovatieplannen.

Pakket Zelfbouw

Handige Harry? We zetten je op weg met ons domotica doe het zelf pakket. We zorgen voor een uitvoerige introductie en een opstartbegeleiding. We maken de legplannen op zodat jij goed voorbereid aan de slag kan met ons domotica doe het zelf pakket. En maak je niet druk om programmering en ander specialistenwerk. Dat doen wij.