Think
Easy.
Live
Smart.

Wij installeren je smart home in 5 stappen

domotica installateur contacteren

1. Wij komen langs

Contacteer je Simplion? Top! We antwoorden als domotica installateur graag op al je vragen. Als jij dat wil, maken we een afspraak. En vervolgens komen we bij je langs. We zitten samen rond de tafel, bekijken je plannen en overlopen al de smart home mogelijkheden van je woning. En wij nemen ons huiswerk mee naar Gent!

domotica plannen

2. Een voorstel op maat

Simplion doet z’n voorbereidend werk. We werken een detailvoorstel op maat uit. Met alle opties en onderdelen, inclusief de implementatie van alle toepassingen én de kostprijzen. De keuze is nu aan jou. Ga je ervoor?

3. De installatie

Je geeft Simplion groen licht voor de installatie? Slimme beslissing! We maken samen de planning van je smart home project op. Is je smart home installatie een deel van een groter bouw- of renovatieproject? Dan zorgen we dat alles naadloos past in het geheel. En we programmeren alles. Op jouw aanvraag sturen we als domotica installateur ook aanwezige vakmannen aan. Achteraf zetten we je op weg met het systeem en alle toepassingen.

Loxone domotica geïnstalleerd

4. Klaar voor gebruik

Ok, het is aan jou! Of liever… aan je gloednieuw smart home! Testen maar! Geef de Loxone miniserver ook even de tijd om de leefgewoontes van jou en je gezin in kaart te brengen. En dan is het terug aan ons om alles te finetunen!

domotica installeren

5. Optimalisatie

Hier is de domotica installateur terug om je smart home te optimaliseren. We sturen bij waar nodig en checken of alles perfect werkt. We creëren een volledig gepersonaliseerd pakket aan instellingen en zetten je definitief op weg. Geniet van je nieuwe manier van leven!

Overtuigd door de aanpak?